Ekaterina Levental – De Grens – een aangrijpende, tegelijk hilarische one-woman show – Theater Het Trefpunt Warmond

When:
March 9, 2019 @ 8:30 pm – 10:00 pm
2019-03-09T20:30:00+01:00
2019-03-09T22:00:00+01:00

Muziektheatervoorstelling De Grens is gebaseerd op dagboekfragmenten van Ekaterina Levental, uit de periode waarin ze als 16 jarige vluchteling aankwam in Nederland. In een indrukwekkende one-woman show vertelt ze over haar zoektocht naar een nieuwe identiteit in een maatschappij waar ze geen deel van kan zijn.

We zien Nederland door de ogen van een buitenstaander, met veel humor en begrip. Ekaterina laat op ontroerende en confronterende wijze zien hoe het leven is in een niemandsland, als enkel de hoop nog rest.

De Grens is het vervolg op de succesvolle voorstelling De Weg. Daarin vertelt zangeres en harpiste Ekaterina Levental over haar vlucht uit de voormalige Sovjet Unie. Een weg die eindigt in een veilig politiebureau op de Wallen in Amsterdam. De Grens begint daar waar De Weg eindigt.

Een jonge vrouw, die vecht voor haar bestaansrecht, dwars door grenzen, voorbij het oordeel. De Grens vertelt je een waargebeurd en hoopvol verhaal, opgetekend aan de rand van Nederland, met humor en prachtige muziek. ‘Ik zal alles doen om iemand te mogen zijn.’

Mar 9, 2018 | Posted by in | Comments Off on Ekaterina Levental – De Grens – een aangrijpende, tegelijk hilarische one-woman show – Theater Het Trefpunt Warmond